LoginNew Release
FAQ
View Cart
Sale Items
Links


LoginLogin
Various Artists:
Albanian Village Music - Musica Fshatarake Shqiptare
Formats and Pricing

Item currently unavailable.Description Stunning collection recorded on location (Tirana) in 1930 beautifully transferred from mint 78s; includes liner notes from editors Benno Haupl and Paul Vernon.
Track Listing Ali Pashe Tepelena - Mati Kola & Shoqnija Vjerdha
Hunde E Bukar - Selim Efendu Me Shoket
Mu Ne Bace Tande Njezet - Zonja Qerine
As Aman Or Syri I Zi! - Jonuzi Islam Me Shoket
Dyzet Kollonata Bera - Risto Pendavini & Rafail Bulgareci
Valle Berace - Jonuzi Me Shoket
Me Pike O Bandill Me Pike - Zonja Qerine
Karajfili Kug Si Gjaku - Peter Bushati & Shoqnija Vjerdha
Nje Lule E Bukar Dolli Nga Xhenti - Risto Pendavini & Rafail Bulgareci
Vome Kaba - Jonuzi Me Shoket
Zogie Ku Me Qenke Ritur - Zonja Qerine & Llaqi Me Shoket
Mos Me Kjani More Shoke - Mati Kola
Edhe Guret E Sokakut Per Ty Bejne Shiqaet - Llaqi Me Shocket
Havazi I Dy Motrave - Llaqi Me Llautte
Zgjate, Zgjate Doren - Risto Pendavini & Rafail Bulgareci
E Qjare E Selim Laze Permetit - Jonuzi Me Shoket
Vikturi Tu Befete Nenja - Jonuzi Me Shoket
Kenge E Dhimitraqit - Zonja Qerine Dhe Rizaj Me Shocket
Elif Allah - Nush Bushati & Shoqnija Vjerdha
Rezonet Bilbili Nga Mali - Risto Pendavini & Rafail Bulgareci
Reviews Be the first to add a review.
Label HRIT - Heritage
Number 40
Subsidiary Artists: Mati Kola & Shoqnija Vjerdha
Selim Efendu Me Shoket
Zonja Qerine
Jonuzi Islam Me Shoket
Risto Pendavini & Rafail Bulgareci
Peter Bushati
Llaqi Me Shoket
Mati Kola
Nush Bushati
Copyright ©2017 Venerable Music. All Rights Reserved.